Snabb leverans

Gummi ringmatta på rulle - kraftig belastning - Tjocklek 23 mm - Bredd 100 cm

Beräkning av leveransdatum...
Livepris: för totalt
meter
Eller betala direkt med:
  • 14 dagars betänketid
  • Prisvärd frakt
  • Snabb leverans
  • Betala säkert
Prissättning i nivåer
10 meter till 530 kr 438,02 kr per meter
50 meter till 495 kr 409,09 kr per meter
100 meter till 466 kr 385,12 kr per meter
Detaljer

Den här gummiringen på rulle är en förstärkt version av vår standardringmatta på rulle. Ringmattan kan användas på platser med högre belastning, t.ex. skridskobanor. Den här kraftiga gummimattan är perfekt för användning som dörrmatta, men den är också den perfekta lösningen för andra tillämpningar. Till exempel:

entrématta
✓ Verkstadsmatta
✓ Vid isbanor eller i skidbacken
✓ Inom sjöfartsindustrin
✓ Golv vid evenemang
✓ På pubar bakom baren

Egenskaper
Bredd: 100 cm
Längd per rulle: 10 m
Tjocklek: 23 mm
Vikt: +/- 10 kg per m2
Antal hål: 24 (på bredden)
Hålens diameter: 2,7 cm
Antihalk: Ja
Dämpning: Ja
Ljuddämpning: Ja
Dränering: Ja
Frostbeständigt: Ja

Hur beställer du
Ange det antal löpmeter du vill beställa (endast hela meter) i rutan. En rulle har en maximal längd på 10 meter. Om du till exempel beställer 12 meter får du en hel rulle plus 2 meter. Om du vill beställa på annat sätt, vänligen ange det i kommentarsfältet.

Mångsidig lösning
En ringmatta kan användas både inomhus och utomhus. Den öppna botten gör att vätskor och smuts kan rinna bort. Detta är inte bara praktiskt för din entré, utan också säkert på platser där golvet ofta är vått. Eftersom mattan är tillverkad av naturgummi har den en bra halkskyddseffekt även under kalla och våta vinterdagar. Slutligen har gummi en (ljud)dämpande och isolerande effekt. Det är mycket enkelt att rengöra ringmattan genom att slå ut den eller spruta den med en trädgårdsslang/högtrycksspruta.

Miljövänligt och hållbart gummi
Denna miljövänliga ringmatta är tillverkad av naturligt och återvunnet gummi. Den hållbara kvaliteten håller i flera år och torkar inte ut eller spricker i solen. Du kan vara säker på att du kommer att ha nytta av ringmattan i många år framöver.

Koppla ihop ringmattor
Om du vill skapa en större yta med separata ringmattor kan du göra det med hjälp av ringmattanslutningar. Med hjälp av dessa kontakter kan du koppla ihop två eller flera ringmattor.

Ringmattor finns i många olika storlekar; från små till stora, från extra tunna till tjocka och med små eller stora hål. Gott om valmöjligheter! Hela vårt sortiment av ringmattor hittar du här.

Mer information
SKU RING-Roll-heavy
EAN 5601570632735
Färg Svart
Dimensioner bredd 100 cm
Tjocklek 23 mm
Tolerans (tillåten storleksavvikelse) 2%
Kvalitet Tungt belastad
Uppkörningskant Ingen
Botten Öppen botten
Kopplingsbar Ja
Behöver du hjälp eller råd?
Kontakta oss