Snabb leverans

Hörngummikant lekplats/hållningsband L-formad - 40 x 40 cm - Svart

Märke: IVOL
Beräkning av leveransdatum...
Livepris: för totalt
st.
Eller betala direkt med:
  • 14 dagars betänketid
  • Prisvärd frakt
  • Snabb leverans
  • Betala säkert
Detaljer

Planerar du en lekplats och vill ta hänsyn till de lekande barnens säkerhet så mycket som möjligt? Skydda dem mot vassa betong- eller järnkanter med den L-formade gummikanten. Detta ger en dämpande yta. Den ger extra skydd tack vare den rundade kroken och den sluttande kanten på sidan. Dessutom har det väderbeständiga materialet en halkskyddande effekt och denna kant ger också en bekväm sittplats. Kombinera detta hörn med den L-formade kantstenen för att skapa en solid helhet.


enkel montering✔
Anslutning med hjälp av stifthålsanslutning✔
Slitstarkt färgat SBR-gummi


Svart hörndel gummikant

Gummikanten förhindrar obehagliga olyckor på lekplatser, skolgårdar och i trädgården. Med den här hörndelen skapar du en solid bas för en säker och ergonomisk lekmiljö.

Detta kantstycke kan lätt monteras ihop. Genom att kombinera detta hörnstycke med kantbanden kan du göra kanten helt i storlek. Hörndelen kan fästas på kanten med hjälp av de medföljande plaststiften. Sandlådans kant kan också limmas ihop med varandra (eller med grunden) med tätningsmedel. Använd ett tätningsmedel som är lämpligt för gummi.

Denna stödmur är tillverkad av återvunnet gummigranulat. Materialet är slitstarkt, lätt att underhålla och har en utmärkt halkskyddseffekt för att förhindra att man halkar i vått väder. Om sand eller annan smuts hamnar på kanten kan du ta bort det med en kvast.

Mått 40 x 40 cmTjocklek
45 mmVikt
5 kgFärg
Svart (finns i fler färger


)

Hörnpärla

Förutom de funktionella egenskaperna är det här hörnet också hållbart. Materialet, gummigranulat, tillverkas av begagnade bildäck, vilket innebär att avfall återvinns. Dessutom är produkten lätt att underhålla och reparera, vilket garanterar en lång livslängd. Med denna produkt skyddar du miljön och bidrar till att minska användningen av nya råvaror.

Är kantlisten inte rätt storlek? Sedan kan du enkelt skära gummit i rätt storlek med en Stanley-kniv. Det är också möjligt att såga kanterna. Med en sticksåg är det möjligt att såga ut mönster. TIPS: En våt kniv gör det lättare att skära.

Mer information
SKU 17-551300-set
EAN 8720704601540
Färg Svart
Dimensioner 40 x 40 cm
Tjocklek 45 mm
Kopplingsbar Ja
Fallhöjd (HIC-värde) Inte känt
Behöver du hjälp eller råd?
Kontakta oss