Snabb leverans

Gummifläns lekplats / trottoarkant L-formad - 100 x 40 x 14,5 cm - Grön

Märke: IVOL
Beräkning av leveransdatum...
Livepris: för totalt
st.
Eller betala direkt med:
  • 14 dagars betänketid
  • Prisvärd frakt
  • Snabb leverans
  • Betala säkert
Detaljer

Planerar du en lekplats och vill ta hänsyn till de lekande barnens säkerhet så mycket som möjligt? Skydda dem mot vassa betong- eller järnkanter med den L-formade gummikanten. Detta ger en dämpande yta. Den ger extra skydd tack vare den rundade kroken och den sluttande kanten på sidan. Dessutom har det väderbeständiga materialet en halkskyddande effekt och denna kant ger också en bekväm sittplats. Kombinera den här kanten med flera kanter och hörndelar för att skapa en solid helhet.


enkel montering✔
Anslutning med hjälp av stifthålsanslutning✔
Slitstarkt färgat SBR-gummi


Grön gummibård L-formad

Den här gummibården förhindrar obehagliga olyckor på lekplatser, skolgårdar och i trädgården. Med denna L-formade kantsten skapar du en säker och ergonomisk lekmiljö.

Den här kantlisten kan enkelt monteras ihop. Genom att kombinera flera kantband och hörnbitar kan du göra kantlisten helt i storlek. Kantarna kan fästas vid varandra med hjälp av de medföljande plaststiften. Sandlådans kant kan också limmas ihop med varandra (eller med grunden) med tätningsmedel. Använd ett tätningsmedel som är lämpligt för gummi.

Denna stödmur är tillverkad av återvunnet gummigranulat. Materialet är slitstarkt, lätt att underhålla och har en utmärkt halkskyddseffekt för att förhindra att man halkar i vått väder. Om sand eller annan smuts hamnar på kanten kan du ta bort den med en kvast.

Mått 100 x 40 cmKrok
14,5 cmTjocklek
45 mmVikt
17 kgFärg
Grön (finns i flera färger)

Hållningsband med krok

Förutom de funktionella egenskaperna är den här gummikanten också hållbar. Materialet, gummigranulat, tillverkas av begagnade bildäck och återvinner därmed avfall. Dessutom är produkten lätt att underhålla och reparera, vilket garanterar en lång livslängd. Med denna produkt skyddar du miljön och bidrar till att minska användningen av nya råvaror.

Är kantlisten inte rätt storlek? Sedan kan du enkelt skära gummit i rätt storlek med en Stanley-kniv. Det är också möjligt att såga kanterna. Med en sticksåg är det möjligt att såga ut mönster. TIPS: En våt kniv gör det lättare att skära.

Mer information
SKU 17-501200-set
EAN 8720704601496
Färg Grön
Dimensioner bredd 100 cm
Tjocklek 45 mm
Kopplingsbar Ja
Fallhöjd (HIC-värde) Inte känt
Behöver du hjälp eller råd?
Kontakta oss